Despre Noi

EUROMETRICFirma EUROMETRIC are ca obiect de activitate comertul cu ridicata al suruburilor, saibelor, piulitelor si elementelor de fixare. Printre clientii nostri se numara firmele de constructii metalice de orice fel, fabricile de mobila, firmele de constructii, precum si magazinele de profil industrial si distribuitorii locali. Sediul social si depozitul central al EUROMETRIC se afla in Alba Iulia.
         
Activitatea firmei noastre a inceput in anul 2001 prin livrare de organe de asamblare si elemente de fixare pentru clienti din judetele Alba si Hunedoara. Ulterior, odata cu dezvoltarea activitatii noastre si cresterea numarului de clienti, acoperirea teritoriala s-a extins in judetele Mures si Sibiu.

Datorita serviciilor de calitate oferite, cifra de afaceri a fost si este in continua crestere. Intr-un proces de dezvoltare permanenta, departamentul de vanzari raspunde optim cerintelor clientilor nostri. Astfel, firma noastra reuseste astazi sa acopere cu flota proprie de autovehicule teritoriul judetelor:
-    Alba,
-    Sibiu,
-    Cluj,
-    Mures,
-    Hunedoara,
-    Timis,
-    Arad,
-    Satu Mare,
-    Maramures,
-    Salaj,
-    Bistrita Nasaud.

De asemenea, cu livrare prin curierat rapid putem oferi oriunde in tara in cel mai scurt timp produsele de care aveti nevoie in fabrica, pe santier sau la magazinul dumneavoastra.

Furnizorii nostri sunt firme de renume din Uniunea Europeana, fapt ce ne permite sa oferim clientilor nostri cel mai bun raport pret/calitate pentru produsele solicitate.

EUROMETRIC detine certificatul cu nr. 6325 din 10.04.2008 pentru Sistemul de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001-2001, iar din anul 2014 a fost recertificat conform ISO 9001-2008 de catre SRAC CERT. Obiectivul principal al activitatii EUROMETRIC este castigarea increderii clientilor prin asigurarea calitatii produselor si serviciilor oferite.

 

Galerie foto EUROMETRIC